تلاش دانشمند ایرانی برای ساخت یک شکلات بهتر با استفاده از زبان مصنوعی




پژوهشگران «دانشگاه لیدز» (UL) بریتانیا به سرپرستی «سیاوش سلطان‌احمدی» (Siavash Soltanahmadi)، دانشمند ایرانی این دانشگاه، پژوهشی را با استفاده از یک زبان مصنوعی و چند تکه شکلات مرغوب انجام داده‌اند. آن‌ها می‌گویند که اصل لذت شکلات به زمانی مربوط است که چربی آزاد می‌شود. آن‌ها در این پژوهش نشان داده‌اند که این کشف می‌تواند به ایجاد نوعی شکلات سالم‌تر کمک کند که با وجود سالم بودن، هنوز هم تمام لذت را به ارمغان می‌آورد. این گروه پژوهشی در تلاش خود برای لذت بردن از خوردن شکلات، چهار نمونه شکلات تلخ را به دست آوردند که حاوی بین ۷۰ تا ۹۹ درصد کاکائو بودند.

قشم فور یو