
پژوهشگران آمریکایی: آلرژی غذایی میتواند عامل اختلالات رفتاری باشد

شیوع آلرژیهای غذایی در سراسر جهان در حال افزایش است و در برخی مناطق به سطح اپیدمی نزدیک میشود. تنها در آمریکا حدود ۱۰ درصد از کودکان و بزرگسالان از آلرژی غذایی رنج میبرند که آلرژی نسبت به شیر گاو، تخم مرغ، بادام زمینی و آجیل درختی شایعترین آنها است. برخی از بیماران علائم خفیفی دارند که ممکن است نیازی به مراقبت پزشکی نداشته باشند و این موارد گزارشنشده باقی بمانند. اگرچه افراد سالم ممکن است سطوح پایینی از ایمونوگلوبولین E را در خون خود داشته باشند، اما بیماران مبتلا به آلرژیهای غذایی، سطوح بالاتری از آن را در خون خود دارند که خطر واکنشهای آلرژیک شدید را در آنها افزایش میدهد.
قشم فور یو